Jannie Zwakhals

hannah

Xperience  

75min   85,-

Xperience met bindweefselmassage

Wil jij kennismaken met deze behandeling?

Kies dan voor de Xperience behandeling. Geef jouw huid een kans om dit te ervaren, je zult zeker verrast zijn!

Bindweefsel- en/of rimpelreductiemassage

Het bijzondere aspect van de Xperience Treatment zit in de massage. Niet zomaar een massage, maar een massage waarbij de huidcellen optimaal worden geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken. Dankzij bindweefsel- en Rimpel reductie massage wordt jouw huid cm voor cm gestimuleerd. Hierdoor komt onderhuids zelfs Hyaluron vrij, een vochtbinder.

Dit maakt een behandeling tot een echte Xperience, een echte beleving!

Waxen van de wenkbrauwen is inbegrepen.

Jannie Zwakhals

Tijdens de reiniging wordt veelal gestart met de cupping massage. Op deze wijze wordt de diepere bindweefsellaag gestimuleerd, het verouderingsproces geremd en de huidbalans hersteld. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de zuurstoftoevoer wordt verhoogd.

hannah Experience

Bij het achterwege blijven van een goede huiddoorbloeding wordt de Rimpel Reductie en aanvullend de Bindweefselmassage ingezet.

Rimpelreductie massage

 Lees meer


Ultrageluidapparaat

Met het Ultrageluidapparaat krijgt je huid extra lifting en worden er hoogwaardige serums ingesluisd. Met behulp van trillingen wordt ervoor gezorgd dat de serums in een dieper gelegen huidlaag worden opgenomen er hiermee veel effectiever hun werk doen.

Dankzij de Bindweefsel- en/of Rimpelreductiemassage die hierna gegeven wordt, krijgt je huid een enorme boost in de strijd tegen huidveroudering. Het is een combinatie van krachtige massagetechniek welke afgewisseld wordt met ontspannende effleurages.

Behandelingen