Home Producten Tarieven Contact Facebook
Jannie Zwakhals

hannah

Xperience  

90min   76,-

Xperience met bindweefselmassage

Wil jij kennismaken met deze behandeling?

Kies dan voor de Xperience behandeling. Geef jouw huid een kans om dit te ervaren, je zult zeker verrast zijn!

Bindweefsel- en/of rimpelreductiemassage

Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk om gebruik te maken van het cummulatieve effect. Eerst Rimpel Reductie en aanvullend de Bindweefselmassage.

Tijdens de reiniging wordt veelal al gestart met de cupping massage. Op deze wijze wordt de diepere bindweefsellaag gestimuleerd, het verouderingsproces geremd en de huidbalans hersteld. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de zuurstoftoevoer wordt verhoogd.

Bij het achterwege blijven van een goede huiddoorbloeding wordt de Rimpel Reductie en aanvullend de Bindweefselmassage ingezet.

Rimpelreductie massage

Voor meer volume en liftend effect in de huid kan ik de Rimpel Reductie Therapie aanbevelen, welke zorgt voor een natuurlijke manier van injectables! Effecten van deze therapie zijn wetenschappelijk bewezen.

Het is aan te bevelen om deze Rimpelreductie/Bindweefselmassage te volgen in kuurverband.


Rimpelreductie massage

Ultrageluidapparaat

Met het Ultrageluidapparaat krijgt uw huid extra lifting en worden er hoogwaardige serums ingesluisd. Met behulp van trillingen wordt ervoor gezorgd dat de serums in een dieper gelegen huidlaag worden opgenomen er hiermee veel effectiever hun werk doen.
Dankzij de Bindweefsel- en/of Rimpelreductiemassage die hierna gegeven wordt, krijgt uw huid een enorme boost in de strijd tegen huidveroudering. Het is een combinatie van krachtige massagetechniek welke afgewisseld wordt met ontspannende effleurages. Op deze wijze worden alle benodigde serums ingemasseerd.

Behandelingen