Home Producten Tarieven Contact Facebook
Jannie Zwakhals

hannah

Producten

Producten

hannah

In de salon wordt gewerkt met het toonaangevende Nederlandse merk hannah dat al sinds 1979 staat voor huidverbetering. Met deze producten kan een beschadigde huid weer in balans gebracht worden en wordt huidveroudering vertraagd. Als de producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op een gezonde huid is.

Uiteraard worden indien gewenst proef samples verstrekt, zodat je thuis nogmaals kan genieten van de werking, gevoel en beleving van een specifiek product.

Voor aanvullende informatie wil ik je verwijzen naar www.hannah.nl of download voor de meest voorkomende huidvragen de hannahApp*. hannah huidcoach

Mineralogie

Met de producten van Mineralogie, welke hypoallergeen zijn, heb ik de perfecte make-up lijn gevonden. De producten zijn vrij van parfum, talk, zetmeel, kleurstof, parabenen. Dus: 100% zuivere mineralen met een hoge beschermingsfactor.

beautysalon-de-linge-heukelum-mineralgie-diverse-producten

Beauty Pillow

Tevens zijn ook de schitterende satijnen kussenslopen van Beauty Pillow te verkrijgen in de salon. Voor glanzend haar en een stralende huid. Slaap je mooi!
* Download de hannah app: Download in Appstore  Download in Google Play Store

Behandelingen