Jannie Zwakhals

Juliette Armand

60min   65,-

Office Treatment

De Office Treatment is erop gericht in zeer korte tijd de celvernieuwing te activeren.

Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels worden effectief aangepakt door een milde AHA peeling en kruidenpeeling. Deze behandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd en is een echte aanrader met direct zichtbaar resultaat.

Desgewenst kan er een aanvullende massage, verven wenkbrauwen of wax behandeling aan de behandeling worden toegevoegd.

AHA's

AHA’s zijn Alpha hydroxy acids zijn organische zuren, waarvan het resultaat afhangt van de chemische structuur, concentratie en phwaarde. Deze AHA’s hebben o.a. een hydraterende functie en activeert het verjongingsproces door de collageen en elastine productie te vergroten. Ze worden gebruikt in de Office Treatment in milde creme vorm en met amandelzuur in de Ameson Mandelic Treatment


Rimpelreductie massage

Ultrageluidapparaat

Met het Ultrageluidapparaat krijgt uw huid extra lifting en worden er hoogwaardige serums ingesluisd. Met behulp van trillingen wordt ervoor gezorgd dat de serums in een dieper gelegen huidlaag worden opgenomen er hiermee veel effectiever hun werk doen.
Dankzij de Bindweefsel- en/of Rimpelreductiemassage die hierna gegeven wordt, krijgt uw huid een enorme boost in de strijd tegen huidveroudering. Het is een combinatie van krachtige massagetechniek welke afgewisseld wordt met ontspannende effleurages. Op deze wijze worden alle benodigde serums ingemasseerd.

Behandelingen