Home Producten Tarieven Contact Facebook
Jannie Zwakhals

Juliette Armand

OfficeTreatment 

60min   65,-

Office Treatment

Behandeling

Office Treatment

Bindweefsel- en/of rimpelreductiemassage

Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk om gebruik te maken van het cummulatieve effect. Eerst Rimpel Reductie en aanvullend de Bindweefselmassage.

Tijdens de reiniging wordt veelal al gestart met de cupping massage. Op deze wijze wordt de diepere bindweefsellaag gestimuleerd, het verouderingsproces geremd en de huidbalans hersteld. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de zuurstoftoevoer wordt verhoogd.

Bij het achterwege blijven van een goede huiddoorbloeding wordt de Rimpel Reductie en aanvullend de Bindweefselmassage ingezet.

Rimpelreductie massage

Voor meer volume en liftend effect in de huid kan ik de Rimpel Reductie Therapie aanbevelen, welke zorgt voor een natuurlijke manier van injectables! Effecten van deze therapie zijn wetenschappelijk bewezen.

Het is aan te bevelen om deze Rimpelreductie/Bindweefselmassage te volgen in kuurverband.

AHA's

AHA’s zijn Alpha hydroxy acids zijn organische zuren, waarvan het resultaat afhangt van de chemische structuur, concentratie en phwaarde. Deze AHA’s hebben o.a. een hydraterende functie en activeert het verjongingsproces door de collageen en elastine productie te vergroten. Ze worden gebruikt in de Office Treatment in milde creme vorm en met amandelzuur in de Ameson Mandelic Treatment


Rimpelreductie massage

Ultrageluidapparaat

Met het Ultrageluidapparaat krijgt uw huid extra lifting en worden er hoogwaardige serums ingesluisd. Met behulp van trillingen wordt ervoor gezorgd dat de serums in een dieper gelegen huidlaag worden opgenomen er hiermee veel effectiever hun werk doen.
Dankzij de Bindweefsel- en/of Rimpelreductiemassage die hierna gegeven wordt, krijgt uw huid een enorme boost in de strijd tegen huidveroudering. Het is een combinatie van krachtige massagetechniek welke afgewisseld wordt met ontspannende effleurages. Op deze wijze worden alle benodigde serums ingemasseerd.

Behandelingen