Jannie Zwakhals

hannah

Intense Treatment  

90min   95,-

hannah Intense Treatment

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door andere de toepassing van de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt.

De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en dat de huid steviger en zichtbaar gladder is. Het heeft tevens een antimicrobiele werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, is uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

De effectiviteit van de behandeling wordt vergroot door de inzet van de Rimpel Reductie- en Bindweefselmassage therapie aangevuld met het dieper insluizen van werkstoffen via het Ultra Geluid apparaat. Het is echt een upgrade van de hannah Xperience en mag het gehele jaar worden toegepast, mits verstandig gebruik van geadviseerde voedende producten voor direct na de behandeling en een spf product.


Behandelingen