Huisregels & Tips

Beautysalon de Linge

Afspraken

Ik streef ernaar dat een behandeling zo aangenaam en relaxed mogelijk verloopt. Ik raad u daarom aan om een paar minuutjes eerder aanwezig te zijn. Komt het toch eens voor dat je te laat bent, dan zal ik behandelen tot de afgesproken tijd. Ben je later, laat het me dan op tijd weten.
Wanneer er niet meer voldoende tijd is voor de behandeling, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst moeten worden en worden er annulatiekosten berekend. (zie hiervoor "Annuleringen")

Annuleringen

Een afspraak maak je meestal ruim van te voren waardoor het voor zou kunnen komen dat u uiteindelijk niet kunt op de afgesproken datum of tijd. Een afspraak verzetten of afzeggen kan uiteraard altijd en is kosteloos indien u dit uiterlijk 24 uur van te voren doet. Maar liever nog eerder indien mogelijk.
Wanneer je een afspraak wilt annuleren kan dit telefonisch of via e-mail.
Bij annuleringen op een later tijdstip zal er 50% van de behandelprijs aangerekend worden als annulatiekosten.

Wanneer u niet komt opdagen, zonder ons hiervan minimaal 24 uur van te voren op de hoogte te hebben gebracht ("no show"), zal de behandeling voor 100% aangerekend worden. Dit omdat de gereserveerde plaats niet meer ingevuld kan worden. Het is dan heel jammer dat we dat plaatsje eigenlijk aan iemand anders hadden kunnen geven.

Betalingen

Je kan bij ons betalen met contant geld, cadeaubon(nen) of u kunt pinnen.

Hygiëne

Beautysalon de Linge gaat zorgvuldig om met hygiëne en veiligheid. Alle instrumenten worden voor gebruik altijd gedesinfecteerd, waardoor de hygiëne gewaarborgd blijft. Er wordt gewerkt met een vast protocol wat betreft schoonmaak.
Gebruikte instrumenten worden na elke behandeling gereinigd en gedesinfecteerd.
Mesjes, naaldjes en andere disposables worden altijd per klant vervangen.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en daarnaast gebruikt Beautysalon de Linge uw gegevens om u via e-mail (of een vergelijkbaar medium) onze nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derden.
Voor meer info zie onze privacy verklaring

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt ergens niet tevreden mee zijn? Neem dan contact op met mij. Ik zorg voor een passende oplossing.
Wij zijn ook aangesloten bij "Erisietsmisgegaan"

Tevreden?

Vertel het anderen en volg ons via Facebook & Instagram


Meer informatie zie onze algemene voorwaarden