Jannie Zwakhals

Acné Therapy

60min   70,-

Incl. epileren

Acne Therapy

De Juliette Armand Acné Therapy is een efficiĆ«nte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie, welke acne veroorzaakt, remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet-/ vochtbalans hersteld. Het draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Het geeft verfijning van de porie- en huidstructuur.

Tijdens deze behandeling wordt een peeling gebruikt van 15% salicylzuur en 15% glycolzuur. Het salicylzuur werkt zuiverend, het glycolzuur zorgt voor een betere vochtconditie van de huid. Juist door deze peeling wordt het uitreinigen van de huid minder pijnlijk. De BHA peeling kan ook worden ingezet bij een gevoelige huid. De behandelfrequentie 1x per 10 dagen zal worden geadviseerd om snel zichtbare huidverbetering te bereiken.

Deze behandeling is exclusief epilatie van de wenkbrauwen, maar dit kan worden bijgeboekt tegen extra kosten, zoals ook extra massagetijd. Door de werkzame stoffen in de peeling is het niet raadzaam om tijdens deze behandeling uw gezicht te laten waxen. Het waxen van uw gezicht kan enkele dagen later worden uitgevoerd tegen een gereduceerd tarief.

Om pigmentschade te voorkomen wordt deze behandeling alleen van okt-mrt uitgevoerd.

Behandelingen